Noticies IB3 descriu La Bibi Gallery com ”una nova forma de mostrar l’art contemporani”.

Marc Bibiloni és el creador d’aquest projecte que aposta per exposicions itinerants i la comunicació en línia.

Amb només 30 anys, Marc Bibiloni s’ha marcat l’objectiu de revolucionar l’exhibició de l’art contemporani. Fa uns minuts, ha obert les portes de la seu física de La Bibi Gallery, un projecte transversal que posa l’espai, sempre diferent, a disposició de cada artista i la seva obra. Així, cada exposició s’instal·larà a un indret que s’haurà pactat prèviament amb l’artista. Tot, amb l’objectiu de fusionar l’espai amb l’obra exhibida i fer d’aquesta una experiència única tant per l’artista com pel visitant.

A més de les exposicions itinerants, però, la Bibi Gallery aposta per acostar als visitants virtuals l’univers dels artistes que trobam al seu catàleg. Per això, han elaborat una web on podem visitar els tallers dels artistes, moltes de les seves obres, així com vídeos de presentació de cada un d’ells. Es tracta d’un disseny pensat per poder conèixer l’artista i la seva obra d’una manera integral, quasi personal.

Ubicada a Establiments, la seu de la Bibi acull aquests dies les obres resultat de la residència en aquest mateix lloc de l’artista Maria Prats, a més d’algunes obres d’altres artistes del seu catàleg. Artistes com l’ucraïnès Aljoscha, amb el qual s’inaugurarà la primera mostra itinerant organitzada per aquesta galeria i que serà del 6 al 12 de setembre al Palau de Santoña, a Madrid.

Font: https://ib3.org

La belleza de la imperfección
Ela Fidalgo comenzó...
Jóvenes, mujeres y artistas: 4 pintoras españolas que debes conocer
Dejamos atrás una...
Grip Face y Ela Fidalgo participan en la exposición colectiva ‘Selfie’...
Los artistas mallorquines...
Ela Fidalgo: “Cuando era diseñadora estaba delgadísima, supuestamente divina, pero estaba...
El cuerpo en...
El artista en su atelier
Con una producción...
La vuelta al cuerpo y a lo tangible
La artista balear...
Viva la imperfección
Ela Fidalgo usa...
EL NIÑO QUE VENCIÓ LA TIMIDEZ A TRAVÉS DEL ARTE
David Oliver (Palma,...
La carne y la tela en Ela Fidalgo
Segunda exposición en...