Noticies IB3 descriu La Bibi Gallery com ”una nova forma de mostrar l’art contemporani”.

Marc Bibiloni és el creador d’aquest projecte que aposta per exposicions itinerants i la comunicació en línia.

Amb només 30 anys, Marc Bibiloni s’ha marcat l’objectiu de revolucionar l’exhibició de l’art contemporani. Fa uns minuts, ha obert les portes de la seu física de La Bibi Gallery, un projecte transversal que posa l’espai, sempre diferent, a disposició de cada artista i la seva obra. Així, cada exposició s’instal·larà a un indret que s’haurà pactat prèviament amb l’artista. Tot, amb l’objectiu de fusionar l’espai amb l’obra exhibida i fer d’aquesta una experiència única tant per l’artista com pel visitant.

A més de les exposicions itinerants, però, la Bibi Gallery aposta per acostar als visitants virtuals l’univers dels artistes que trobam al seu catàleg. Per això, han elaborat una web on podem visitar els tallers dels artistes, moltes de les seves obres, així com vídeos de presentació de cada un d’ells. Es tracta d’un disseny pensat per poder conèixer l’artista i la seva obra d’una manera integral, quasi personal.

Ubicada a Establiments, la seu de la Bibi acull aquests dies les obres resultat de la residència en aquest mateix lloc de l’artista Maria Prats, a més d’algunes obres d’altres artistes del seu catàleg. Artistes com l’ucraïnès Aljoscha, amb el qual s’inaugurarà la primera mostra itinerant organitzada per aquesta galeria i que serà del 6 al 12 de setembre al Palau de Santoña, a Madrid.

Font: https://ib3.org

Ne Parliamo – Construyendo una escena
Ne Parliamo es...
NE PARLIAMO. Construyendo una escena
NE PARLIAMO es...
La BiBi Gallery (Mallorca) presenta una exposición construida a partir de...
Producida por una...
La obra del artista Grip Face da el salto hasta la...
El creador mallorquín...
DESIGNING NEW WAYS TO LIVE CONTEMPORARY ART
La Bibi aims...
Destacada presencia española en la Bienal de Venecia 2022
Dos jóvenes artistas,...
El trabajo de Michael Staniak en el Patio de Can Vivot
El trabajo de...
Can Vivot, un ‘improvisado’ museo de arte
La emblemática casa...
La Bibi y el arte parietal de Staniak en Can Vivot
La Bibi y...