Noticies IB3 descriu La Bibi Gallery com ”una nova forma de mostrar l’art contemporani”.

Marc Bibiloni és el creador d’aquest projecte que aposta per exposicions itinerants i la comunicació en línia.

Amb només 30 anys, Marc Bibiloni s’ha marcat l’objectiu de revolucionar l’exhibició de l’art contemporani. Fa uns minuts, ha obert les portes de la seu física de La Bibi Gallery, un projecte transversal que posa l’espai, sempre diferent, a disposició de cada artista i la seva obra. Així, cada exposició s’instal·larà a un indret que s’haurà pactat prèviament amb l’artista. Tot, amb l’objectiu de fusionar l’espai amb l’obra exhibida i fer d’aquesta una experiència única tant per l’artista com pel visitant.

A més de les exposicions itinerants, però, la Bibi Gallery aposta per acostar als visitants virtuals l’univers dels artistes que trobam al seu catàleg. Per això, han elaborat una web on podem visitar els tallers dels artistes, moltes de les seves obres, així com vídeos de presentació de cada un d’ells. Es tracta d’un disseny pensat per poder conèixer l’artista i la seva obra d’una manera integral, quasi personal.

Ubicada a Establiments, la seu de la Bibi acull aquests dies les obres resultat de la residència en aquest mateix lloc de l’artista Maria Prats, a més d’algunes obres d’altres artistes del seu catàleg. Artistes com l’ucraïnès Aljoscha, amb el qual s’inaugurarà la primera mostra itinerant organitzada per aquesta galeria i que serà del 6 al 12 de setembre al Palau de Santoña, a Madrid.

Font: https://ib3.org

Noticies IB3 descriu La Bibi Gallery com ”una nova forma de mostrar l’art contemporani”.

Exhibitions
Art Fairs

Be the first to know

Subscribe to our newsletter for upcoming exhibitions, available works, art fairs, online viewing rooms and more.  This viewing room has expired but If you would like to receive direct access to the next one, please provide your contact information and our team will be in touch shortly
      Be the first to know

   Subscribe to our newsletter for upcoming exhibitions, available works, art fairs, online viewing rooms and more.    Noticies IB3 descriu La Bibi Gallery com ”una nova forma de mostrar l’art contemporani”.
     For more info view privacy policy      Skip to content