El Consell de Mallorca celebra la Nit de l’Art amb tres exposicions i l’obertura al públic de l’aljub de la Misericòrdia

La institució insular cedeix tres espais expositius a les galeries La Bibi, Maior i al Centre d’Art Contemporani d’Andratx

 

El Consell de Mallorca s’afegeix a la festa més important de l’art contemporani a l’illa i cedeix tres de les sales expositives del Centre Cultural de la Misericòrdia a les galeries Maior, de Pollença, el Centre Cultural d’Andratx i a La Bibi Galery, amb seu a Establiments. Aquí hi podrem visitar obres de Stefan Rinck, Tirne Sondergaar, Grip Face, Miju Lee, Susana Solano, Victoria CiveraEulàlia Valldosera i Andrés Talavero.

Els més de 260 metres quadrats de les tres sales expositives s’afegeixen als més de 250 de l’aljub de l’edifici, que, després d’haver-se descobert fa més de 20 anys, s’obrirà per primera vegada al públic.

El Consell de Mallorca ha organitzat, a més, altres activitats a diversos espais emblemàtics de la institució, com ara l’espectacle de dansa que acollirà el Teatre Principal de Palma, visites guiades al Palau del Consell o l’espectacle d’art i música que se celebrarà al Museu de Mallorca. Tot això serà el pròxim dissabte, quan, amb motiu de la Nit de l’Art, desenes de galeries i espais expositius obrin les portes per acostar a la ciutadania les darreres propostes dels seus artistes.

Font: https://ib3.org