Cultural Palma nombra a LA BIBI GALLERY ”una de las propuestas más innovadoras del panorama artístico internacional”.

Des d’aquest districte de Palma, LA BIBI GALLERY programarà exposicions en ubicacions úniques de diferents capitals de tot el món. Madrid, París, Londres o Nova York seran les primeres. En elles, cada espai es seleccionarà i adaptarà a la proposta de cada artista.

“Mallorca té molts avantatges perquè el nostre centre d’operacions estigui aquí. Som al centre de la Mediterrània. A una hora o una hora i mitja de qualsevol lloc. L’aeroport de Palma és un dels de major volum de país i és molt senzill connectar-se amb altres capitals. Això simplifica la distribució de l’obra. a més, hi ha grans col·leccionistes europeus amb residència a l’illa que vénen durant tot l’any, més enllà de l’estiu. a més, som d’aquí “, declarava Marc Bibiloni, fundador de lA BIBI, durant l’acte.

La presentació de l’headquarters de la BIBI a Palma va comptar amb la presència de la enfant terrible de l’art de la seva generació, Marria Pratts. La barcelonina ha estat la primera artista convidada a participar al programa de residències d’artistes de LA BIBI. El seu treball resultant, després d’aquesta residència, té l’illa de Mallorca com a protagonista. “Em prenc la pintura com un acte ferotge. El meu estudi de Barcelona està envoltat de fàbriques. Aquí he canviat a el 100% de paisatge, he estat envoltada de naturalesa i les paraules delicades en mallorquí em fan surar de forma diferent. És la primera vegada que, a l’pintar, puc mirar amunt i veure el camp a través de la finestra, les oliveres … puc veure de prop el moviment de la vida i el moviment de les aus “, explicava Pratts sobre el seu procés creatiu durant el projecte a Mallorca.

Amb cita, es pot visitar l’espai en el qual, al costat de les peces de Marria, es podran veure instal·lacions d’altres artistes representats per la galeria com Aljoscha, Serge Attukwei o Michael Staniak.

Font: https://www.culturalpalma.com

Cultural Palma nombra a LA BIBI GALLERY ”una de las propuestas más innovadoras del panorama artístico internacional”.

Exhibitions
Art Fairs

Be the first to know

Subscribe to our newsletter for upcoming exhibitions, available works, art fairs, online viewing rooms and more.  This viewing room has expired but If you would like to receive direct access to the next one, please provide your contact information and our team will be in touch shortly
      Be the first to know

   Subscribe to our newsletter for upcoming exhibitions, available works, art fairs, online viewing rooms and more.    Cultural Palma nombra a LA BIBI GALLERY ”una de las propuestas más innovadoras del panorama artístico internacional”.
     For more info view privacy policy      Skip to content