Racionalisme i intel·ligència artificial a LA BIBI Gallery

La galeria d’Establiments inaugura aquest divendres la mostra ‘Espais Latents’, amb obres de Grönlund-Nisunen i Mario Klingemann.

 

LA BIBI Gallery d’Establiments es troba en ple muntatge de la seva pròxima exposició. Té per títol ‘Espais latents’, i hi trobam des d’obres generades amb intel·ligència artificial a instal·lacions vives que beuen de l’arquitectura.

Una d’aquestes obres neix a partir del Jardí de les Delícies d’El Bosco, però una intel·ligència artificial hi va fent canvis subtils i aleatoris sense aturar. D’aquesta manera, es genera un flux continu d’obres infinites. És una instal·lació de l’alemany Mario Klingemann, una eminència al sector, que utilitza aquesta eina per generar el seu art.

De l’espai conceptual a l’espai físic és el que habiten, transformen i reconfiguren els finlandesos Grönlund-Nisunen. Creen peces pictòriques, instal·lacions i escultures vives, totes construïdes des d’una rigorosa racionalitat arquitectònica. És el cas d’una esfera que s’hi exposa congelada i va mutant amb el pas del temps.

L’exposició ‘Espais latents’ s’inaugura aquest divendres, i es podrà visitar fins al 2 de desembre. Dues maneres diferents de concebre l’espai, que escapen de la idea de l’obra d’art com quelcom estàtic i acabat.

Font: https://ib3.org

Racionalisme i intel·ligència artificial a LA BIBI Gallery

Exhibitions
Art Fairs

Be the first to know

Subscribe to our newsletter for upcoming exhibitions, available works, art fairs, online viewing rooms and more.  This viewing room has expired but If you would like to receive direct access to the next one, please provide your contact information and our team will be in touch shortly
      Be the first to know

   Subscribe to our newsletter for upcoming exhibitions, available works, art fairs, online viewing rooms and more.    Racionalisme i intel·ligència artificial a LA BIBI Gallery
     For more info view privacy policy      Skip to content